Selasa, 14 Disember 2010

PROMOSI HUJUNG TAHUN 2010

Promosi Makeup!!!!!Sempena Disember ni...June buat promosi makeup best2 tuk mereka yang bakal menjadi mempelai....promosi valid tempahan bermula dari 01 Disember 2010 sehingga  28 Februari 2011. (Tarikh majlis sepanjang tahun 2011)



Makeup Bertunang + Makeup Nikah :
Normal Price RM350
Promosi RM320
Makeup Nikah + Nikah Sanding :
Normal Price RM450
Promosi RM420
Makeup Bertunang + Nikah + Sanding :
Normal Price RM600
Promosi RM550



semua promosi adalah valid sekitar lembah klang sahaja. Transportation charge akan dikenakan dgn kadar berpatutan di luar lokasi lembah klang.


June Beauty Touch Feel The Difference 012-3146856

Makeup Dinner Warga Tabung Haji

Salam Muhibbah....semalam june dapat job makeup dinner warga Tabung Haji...tetapi malangnyer...satu pun june tak sempat amik gambar...tak per lah....tak der rezeki nk jadikan koleksi.....

June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

Shida, photoshoot

Salam 1 malaysia buat semua pengunjung blog june yang tak seberapa ni...btw...mase cuti awal muharram lepas shida, mintak june tuk makeupkan dia tuk photoshoot dia...she look gorgeous sangat...sekali pandang cam sorang artis tu emelda....so sweet face dia..... dan paa hari tu gak june membatalkan kayuhan ke senawang....tak sempat nk sampai senawang...tak mo dak2 PERPATIH CYCLING CLUB menunggu lelama....last sekali pegi PCP tapi june tido jer kat sana..hahahaha...maklumlah..belum betul2 recover dr demam...terbengkalai....hahahhahahaa.....








June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

Isnin, 22 November 2010

Khamis, 18 November 2010

Aina, 13/11/2010

Salam Sejahtera....Salam Aidiladha....Sempene Raya Qurban...Lagi sekali tahun ni...tak balik kg. maklumlah cuti sehari jer...jam kat jalanraya...lagi tambah penat....MTB race ari tu pun tak hilang penat lagi....so ada masa sikit ni kat opis upload gambar june makeup kat kg minggu lepas...sehari sebelum race kat PCP. memula tu mcm2 hal la...tapi alhamdulillah semuanya berjalan lancar...semangat nk race esoknyer...hehehehhee....btw...Race ari tu dapat no. 5 (women category) awal2 dah cun top 3..leh lak tergolek dok...jenuh la nk ngejar balik....3 lap pusing kat PCP tu 1jam 33 min. ok lah....sengal jatuh ader gak lagi rase sampai ari ni.....isk..ada ker citer pasal basikal....hehehhehee...berbalik citer makeup....yang di makeup ni...Aina nama dia. dia kawin ngn org sg. besar....so june makeupkan lebih kepada natural look. Persalinan Aina dah merah....nanti outstanding makeup...nmpak garang sgt pulak......










June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

Isnin, 6 September 2010

Kelas Makeup

Atas permintaan ramai June Beuty Touch bersedia untuk mengendalikan kelas Makeup peribadi untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menghadiri kelas ini. tidak kira siapa...apa jua golongan..apa jua color kulit...apa jua status anda...anda semua boleh menyertai kelas ini. Kita berkongsi tips untuk kelihatan cantik dan berkeyakinan...



sila klik image untuk paparan lebih besar.

June Beauty Touch Feel The Difference 012-3146856

Rabu, 28 Julai 2010

Majlis Bertunang Siti, Taman Seri Gombak

Salam semua, June pun dah tak ingat bila majlis ni dijalankan..maklumlah kadang tak teringat nk upload kat blog ni...makanyer tarikh pun dah tak ingat....btw tahniah Siti....Siti adalah rakan kerja Nurulain (x office mate) dulu...So thanks Ain & Siti atas kepercayaan yang diberikan.







June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

Khamis, 1 Julai 2010

Makeup Dinner Warga Gedex Express

Kali June di beri peluang untuk makeover warga gedex ekspress tuk majlis Makam Malam yang di adakan pada 26hb June 2010. Klu nak diikutkan..nk tolak permintaan dorang ni....pada asalnya june bercadang nk pergi bercuti ke S'pore....tapi tak perlah..bercuti..bila2 boleh...peluang yang ada jgn di lepaskan...so petang tu..melilau mencari Desa Perangsang..penin2 gak la..maklumla tak biasa area Dato' harun ni...Akhirnyer jumpa jugak...Alhamdulillah....



Have fun u guys kat dinner tu....




June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

Selasa, 15 Jun 2010

Ann Bertunang


Assalamualikum wbt dan Selamat Sejahtera buat semua pengunjung blog june. Kali ni June paparkan makeup Ann dari Taman Maluri. Terima kasih buat Ann atas kepercayaan yang diberikan.


Sebelum


Selepas







Yang si gadis cilik disebelag Ann, Anak buah beliau I think....baru darjah 2..teramatlah keletah...ckp cam org dewasa...budak2 zaman sekarang kan...teringat semasa kecil dulu..amatlah tak berani nak bersuara apa2 risau kene marah...mungkin peredaran zaman membuatkan org semakin berani menyuarakan apa yang ada di dalam hati.




June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856
Posted by Picasa



Selasa, 8 Jun 2010

Majlis Pernikahan Najwa, Sabak Bernam

 Minggu lepas, June balik kampung tuk menghadiri majlis pernikahan & persandingan Najwa kat Sabak Bernam. Terima kasih sebab Najwa mempercayai June untuk mendandan untuk majlis Najwa yang penuh bermakna tu...
Majlis pernikahan Najwa diadakan di sebelah malam...manakala majlis bersanding diadakan pada keesokan harinya....











June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

Selasa, 1 Jun 2010

Ain Photoshoot

Salam Sejahtera buat semua pengunjung blog june.... Untuk tatapan pengunjung blog..june upload gambar ain, selepas di makeup tuk outdoor photoshoot beliau di sekitar KL. Ain dulu penah amik makeup ngn june semasa dia bertunang sebelum ini....Thanks ain sbb percaya dgn hasil kerja june...
Moh la kita lihat gambar2 kat bawah ni....













June Beauty Touch
Feel The Difference
012-3146856

makeup tutorial

June Beauty TouchFeel The Difference012-3146856

eyeshadow

June Beauty TouchFeel The Difference012-3146856

countour & highlight

June Beauty TouchFeel The Difference012-3146856